Cro Cop: Više ne poštujem Fedora i njegovog brata!

Cro Cop: Više ne poštujem Fedora i njegovog brata!

Foto: Fightsite

NAJBOLJI MMA borac svih vremena, legendarni Rus Fedor Emelianenko, prije nekoliko se dana osvrnuo na situaciju sa svojim bratom, a daleko od toga da je biranim riječima govorio o protivniku koji mu je možda pružio i najjači otpor u danima njegovog vrhunca.

Mirko Filipović odlučio je putem svog Facebook profila odgovoriti Fedoru...

"Pozdrav! Evo da se nakon odmora osvrnem na borbu i neke stvari poslje borbe . Fedor me iskomentirao nakon borbe, a danas čitam i komentar njegovog uzoritog brata. Malo je reći da sam imao veliki respekt i simpatije prema obojici još od vremena kada smo zajedno nastupali u Japanu, ali tog respekta i simpatija više nema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alexandar, koji je vjerojatno i napravio skandal i 'muški' istukao 63-godišnjeg djeda, samo da ne bi morao ući u ring i boriti se, neću previše komentirati jer je zbog takvih likova borilački sport često na lošem glasu a i ne zaslužuje da se previše obazirem na njega. Ali Fedor mi je veliko razočaranje. Da se Fedor borio u mom gradu, ja bih došao u hotel gdje je odsjeo, odveo ga na večeru, porazgovaro sa njim i ako bi mu imao šta reći rekao bi mu to u lice a ne preko novina. Ipak smo 'brothers in arms', zajedno smo krvarili po japanskim ringovima, odradili borbu koju su mnogi ocijenili kao najvećom u slobodnoj borbi, a on ne da se nije udostojio doći me pozdraviti, pa niti uoči borbe u svlačionici, već me još komentirao da sam ovakav i nakav, nedostojno Fedora kojeg sam ja poznavao."

"Svaki njegov poraz mi je pao teško, kao i moj vlastiti i onda još taj isti čovjek izjavi da ne zna šta me tjera da se borim i slično, da nisam u formi i slično. Svako ima pravo na svoje mišljenje i na svoj stav, ali sve dok ja lijem svoju krv, svoje suze, dok ja trpim muku i bol, odluka je moja, i moja je stvar zašto se borim i do kada ću se boriti."

"A što se tiče same borbe, muka mi je zbog poraza, ali mi je drago da sam razbio blokadu u glavi koju sam imao vezano za borbu u parteru tokom cijele karijere i drago mi je da sam ga pokušao završiti na giljotinu pa nakon nje na 'trokut'. Nažalost, nisam uspio zatvoriti obje noge oko njegovog struka, jer da jesam on bi bio ugušen, a ovako sam ja izgubio, ali to je takav sport. A da sam uspio zatvoriti obje noge oko struka, a malo je falilo, ja bi njega završio i bilo bi 'bravo majstore', 'svaka čast', u strašnoj si formi', a ovako ide pljuvanje te ovo te ono."

"Ali što bi legendarni Mišo Kovač rekao - TO JE TAKO. Zdravstvujte!", napisao je Cro Cop.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara