Cro Cop će večeras teško zaspati: Pogledajte službeno vaganje za Glory 14!

Foto: Index/Fightsite

NAKON jučerašnje konferencije za medije borci koji sudjeluju na subotnjem Glory 14 spektaklu u zagrebačkoj Areni danas su odradili i službeno vaganje.

Naravno, svi su čekali glavne zvijezde turnira najjače svjetske kickboks organizacije, a to su Mirko Filipović Cro Cop i legendarni Remy Bonjasky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Neće mi biti lako zaspati prije borbe. Rekao bih da sam sada na sto posto, ali kakve sam ja sreće Remy će sutra biti na 120 posto!", rekao je Cro Cop nakon vaganja na koje je stigao odlično raspoložen. Imao je vremena i za fotografiranje s fanovima, kao i druženje s prijateljima i drugim borcima.

Cro Cop 109,5 kg VS Bonjasky 108,8 kg!

Cro Copu je vaga pokazala 109,5 kg dok se njegovom protivniku, koji se u subotu 8. ožujka oprašta od profesionalne karijere, vaga zaustavila na 700 grama manje (108,8 kg).

Podsjećamo da se u subotu vrata dvorane otvaraju se u 17.00 sati. Uvodne borbe počinju u 18.15 sati, borbe u Glory Superfight Series na rasporedu su od 20.30 sati.

Glavni dio programa počinje u 22.00 sata. U sklopu Glory 14 priredbe vidjet ćemo turnir izazivača u srednjoj kategoriji, borbu za naslov prvaka u lakoj kategoriji i kao šlag obračun Mirko Filipović vs. Remy Bonjasky.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara