Cro Cop i Zovko raskinuli suradnju: "Nisam mogao prihvatiti Mirkov novi prijedlog"

Foto: Fight Channel

MIRKO FILIPOVIĆ i njegov menadžer Orsat Zovko raskinuli su dugogodišnju suradnju samo nekoliko dana nakon što je najbolji hrvatski MMA borac uzeo pojas IGF prvaka

Javnosti je razlaz objavio Zovko, inače prvi čovjek Final Fight Championshipa i vlasnik Fight Channela, priopćenjem koje objavljujemo u cjelosti.

"Ovim putem bih Vas želio obavijestiti da od ponedjeljka, 25. kolovoza više nisam menadžer Mirka "Cro Cop" Filipovića. Razlog prekida do sada vrlo uspješne suradnje jest u činjenici da nisam mogao prihvatiti novi poslovni prijedlog koji iznio Mirko Filipović. Bez podrobnijeg ulaženja u razloge prekida suradnje htio bih naglasiti da je ona bila vrlo uspješna.

Filipovićeva karijera je nakon otkaza u UFC-u ponovno krenula uzlaznom putanjom povratkom u kick boksing i Cro Cop Final Fightom u Zagrebu koji je samo za Mirka organizirao Fight Channel. Povratak u kick boksing se pokazao kao pun pogodak te je Filipović prošle godine, ponovno u Zagrebu, osvojio K-1 WGP naslov što je uz Pride GP pojas, njegov najveći uspjeh u sportskoj karijeri. Uslijedio je potpis za trenutačno najkvalitetniju svjetsku kick boksing promociju Glory, kao i vrlo uspješno povremeno nastupanje u slobodnoj borbi što je kulminiralo osvajanjem IGF pojasa proteklog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo mi je veliko zadovoljstvo voditi karijeru jednog od najvećih boraca svih vremena i surađivati sa svim članovima Cro Cop teama. Zahvalio bih se na suradnji i podršci svim medijima i fanovima borilačkog sporta te se nadam da ćemo uspješno surađivati na nekim od budućih projekata.

Srdačno, Orsat Zovko."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara