Cro Cop o povratku u UFC: Nisam potpisao zbog novca!

Cro Cop o povratku u UFC: Nisam potpisao zbog novca!

 Foto: Hina

MIRKO FILIPOVIĆ se vratio u UFC i to je vijest o kojoj bruji cijeli MMA svijet.
 
Cro Cop se preko svog Facebook profila obratio navijačima povodom trećeg potpisa na UFC-ov ugovor.
 
"Dragi prijatelji, evo da se javim vezano za cijelu strku koja je nastala oko mog povratka u UFC. Kao što to uvijek biva idiotske komentare i razno razna pametovanja je nemoguće izbjeći.
 
Svatko živi i radi onako kako smatra da je ispravno, pa tako i ja. Prije nego okačim rukavice o klin ogromna želja mi je odraditi neke uzvrate u UFC-u, to je nešto što baš želim i za što ću se spremiti kao nikada s ogromnim guštom.
 
Ne mogu obećati da ću iz tih okršaja izaći kao pobjednik, ali ću dati apsolutno sve od sebe da pobijedim.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako sam 8 godina stariji nego kad sam prvi put otišao u UFC sada sam u puno komfornijoj i opuštenijoj situaciji nego tada i financijskoj i zdravstvenoj. Ovog puta nisam potpisao radi basnoslovnog ugovora već isključivo radi vlastitog zadovoljstva.
 
Mogao sam spavati do 11 i biti bezbrižan do kraja života, ali...
 
I uspio sam zaliječiti sve ozljede i operacije, a bilo ih je osam, koje me prate od prve borbe odrađene u UFC-u i jedva čekam prvi okršaj za koji ću biti spreman kao zvijer!
 
To dugujem sebi i svojim navijačima. Da se razumijemo, mogao sam nakon borbe sa Ishiijem staviti prst u uho i laganini, penzija, spavanje do 11, malo trening, jedan vikend Privlaka, drugi vikend Pula i tako bezbrižno do kraja života. Ali to nisam ja, dobio sam priliku da u sportskom smislu ispravim neke stvari,ako budem mogao odlično, ako ne, opet dobro, barem ću znati da sam pokušao i da sam dao sve od sebe.
 
Neku večer gledam sa sinom 'Troju'. Na početku štitonoša dodaje Ahilu oklop i kacigu i veli mu 'Ahile ja nikad nisam vidio većeg i snažnijeg čovjeka od tvog protivnika, ja se ne bih usudio boriti s njim! A Ahil mu kaže: zato ti neće pamtiti ime! I hvala svima na porukama podrške i vjerujte, dat ću sve od sebe da vas ne razočaram", poručila je hrvatska borilačka legenda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara