Cro Cop svladao Ishiija i uzeo pojas IGF prvaka: Japanac krvave glave napustio ring

Foto: Screenshot

MIRKO FILIPOVIĆ ubilježio je novu pobjedu u svojoj MMA karijeri zahvaljujući prekidu tijekom druge runde od strane suca zbog obilnog krvarenja njegovog protivnika Satoshija Ishiija! Cro Cop je tako Ishiiju uzeo pojas IGF prvaka.
 
Borba tijekom koje je po navijanju gledatelja bilo teško odrediti tko je zapravo u ringu domaćin, odnosno Japanac, a tko Hrvat. Cro Cop je i dalje legenda među fanovima borilačkog sporta u 'zemlji izlazećeg sunca', a sam meč krenuo je prilično oprezno na obje strane.
 
I Mirko i Satoshi odlučili su dobro provjeriti raspoloženje međusobno raspoloženje prije nego što su se upustili u razmjene udaraca, ali borba prilično brzo završava u parteru. Cro Cop je uputio low kick udarac i nakon toga oba završavaju na podu.
 
Hrvatski borac se vrlo dobro branio, a u jednoj situaciji uspio je i laktom napraviti posjekotinu na Ishiijeovom čelu, što se pokazalo presudno tijekom borbe koja je zbog toga više puta prekidana kako bi se obrisala krv i pokušala sanirati rana.
 
U drugoj rundi borci su krenuli u malo žešće razmjene, Cro Cop je krenuo svojim nadaleko poznatim lijevim high kickom koji je ipak završio u bloku, ali nakon još nekoliko izmijenjenih udarac sudac je morao prekinuti borbu s obzirom na to da se krvarenje iz Ishiijeve rane nije zaustavljalo te je ometalo oba borca. To je Ishiija očito prilično razočaralo te je krvave glave odmah napustio ring i prije službenog proglašenja pobjednika.
 
Mirko Filipović def. Satoshii Ishii - R2 (prekid zbog krvarenja)
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara