Delegacija Hajduka u Milanu, Sušić na prvom treningu u Splitu

Delegacija Hajduka u Milanu, Sušić na prvom treningu u Splitu

Foto: Hina

NAKON tri i pol tjedna odmora, Hajduk počinje pripreme za proljetni dio sezone. Za danas je najavljena prozivka igrača u 10 sati u Bijelom salonu, a samo pola sata poslije, Tudor će održati prvi trening.
 
Prozivci neće biti nazočan sportski direktor Bijelih Goran Vučević koji u Milanu završava transfer Tina Sušića u Inter. Međutim, BiH reprezentativac je u Splitu, što potvrđuje informacije da bi Sušić, premda će kako stvari stoje postati novi igrač Inter, trebao ostati u Hajduku do ljeta na posudbi.
Što se tiče ostalih igrača, nema nekih velikih iznenađenja. Svi igrači koji su nosili dres ove jeseni ostali su u Splitu, a prvom treningu bi se trebali priključiti nekoliko igrača koji su igrali za drugu momčad.
 
 S posudbe se vraćaju Tomislav Kiš, Matej Jonjić i Ivo Valentino Tomaš. Prva dvojica će vjerojatno opet na posudbu, tek se treba dogovorit gdje premda je izvjesno da će Jonjić ostati u Osijeku dok će Kiš nakon drugoligaša Gorice u novu sredinu. Tomaš, 21-godišnjak koji je bio na posudbi u Dugopolju, će dobiti šansu da na proljeće ostane u Hajduku. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Popis igrača prve momčadi HNK Hajduk na prozivci u srijedu 7. siječnja 2015.:
 
Ivo Grbić, Fabjan Tomić, Mario Maloča, Goran Milović, Zoran Nižić, Zvonimir Milić, David Domej, Goran Jozinović, Elvir Maloku, Lorenco Šimić, Ivan Anton Vasilj, Filip Bradarić, Avdija Vršajević, Mislav Anđelković, Josip Vuković, Mijo Caktaš, Tino Sušić, Dejan Mezga, Andrija Balić, Dino Mikanović, Josip Bašić, Ivo Valentino Tomaš, Marko Pejić, Jean Evrard Kouassi, Marko Bencun, Artem Milevskyi, Anton Maglica, Sandro Gotal, Nikola Vlašić, Dante Stipica, Tonći Mujan, Ismar Hairlahović, Toma Bašić i Josip Juranović.
 
Odsutan s prozivke:
 
Lovre Kalinić - počinje od sutra (8. siječnja)
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara