Dinamo objavio plan priprema: Mamić u siječnju hitno prodaje Halilovića i Murića?

Foto: Hina

S PRVIM danom nove godine, Dinamo je na službenim stranicama objavio "ratni plan" za nastavak sezone. Kao što je poznato, Modri su se oprostili od natjecanja u Europi pa im sada preostaje samo obrana naslova prvaka u domaćem prvenstvu i osvajanje Kupa.

Prvi put nakon sedam godina na pripreme bez Sammira

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trener Dinama Zoran Mamić odradit će prozivku 8. siječnja, a dva dana nakon toga s ekipom kreće put Međugorja. Zasada je poznato kako u autobusu po prvi put nakon sedam godina neće biti nestašnog Sammira, koji sam trenira i čeka transfer u novi klub, a pitanje je što će biti s maksimirskim draguljima, prvenstveno Alenom Halilovićem, a zatim i Robertom Murićem. Dinamovi klinci, odnosno njihovi roditelji pronašli su rupu u zakonu koju je Zdravko Mamić previdio, a radi se o članku iz Obiteljskog zakona prema kojem je prilikom potpisivanja ugovora uz Halilovićeve i Murićeve roditelje trebao biti nazočan i socijalni radnik. Potpisani ugovori trebali bi biti valjani i nakon što mladi igrači proslave 18. rođendan, ali u Obiteljskom zakonu stoji kako takvi ugovori prestaju biti važeći u slučaju da socijalni radnik nije bio prisutan prilikom potpisivanja ugovora.

Dinamo na pripremnom turniru protiv Fortune, Eintrachta i Bayera

Kako bilo, jedino novo lice na pripremama bit će, kako sada stvari stoje, Jeremy Taravel koji je u prosincu potpisao za Modre. Nagađa se da bi se i Ruben Micael uskoro mogao pojaviti u Zagrebu, a Mamić ga navodno vidi kao zamjenu za Sammira.

Sve u svemu, Dinamo će od 10. do 15. siječnja boraviti u Međugorju, a već 18. siječnja Modri će nastupiti na turniru gdje će igrati protiv Fortune, Eintrachta i Bayera. Dinamo zatim 20. siječnja odlazi u Tursku na drugi dio priprema, a Modri će se tamo pripremati sve do 2. veljače. Četiri dana nakon povratka iz Turske, Dinamo će odigrati odgođenu utakmicu s Istrom 1961.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara