Direktor Medveščaka: Sad ćemo lakše dovoditi igrače koji žele u KHL

Foto: Hina

HOKEJAŠI Medveščaka porazom od praškog Leva 3:2, završili su sinoć svoju premijernu sezonu u KHL-u. Iako su u doigravanju izgubili sve četiri utakmice, iza Medvjeda je izrazito uspješna sezona. Kao klub s definitivno najmanjim proračunom u ligi, u drugoj najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu radili su velike stvari, a kao šlag na tortu bio je ulazak u doigravanje.

''I sljedeće sezone neće se puno promijeniti što se tiče našeg proračuna. Bit ćemo prilično limitirani. No, bit će lakše za mene osobno kako privoliti igrače da dođu u Zagreb. Sada smo u Europskoj uniji i pročulo se o odličnoj organizaciji i uspjehu koji smo postigli u klubu'', poručio je sportski direktor kluba Aaron Fox.

''Vidim vrlo svijetlu budućnost kluba. Nema puno gradova koji imaju ovakvu situaciju. I ako bude nekoliko igrača koji će otići igrati dalje u bogatije klubove u KHL-u, to može samo pomoći mom cilju. Tada mogu reći, evo dođite igrati u momčad sjevernoameričkih igrača i trenera, a sljedeće sezone možeš ići milijune zaraditi negdje drugdje u KHL-u'', rekao je Fox.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara