Dobre vijesti s Poljuda - Nike novi sponzor, Uefa produžila rok za ispunjenje obveza

Dobre vijesti s Poljuda -  Nike novi sponzor, Uefa produžila rok za ispunjenje obveza

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

NAKON višemjesečnih pregovora s predstavnicima robnih marki, uspješno je završen proces izbora. U završnu fazu ušle su dvije robne marke - Nike i Macron. Pregovori su bili vrlo intenzivni i trajali su zaključno s četvrtkom, kada su detaljno analizirane završne ponude u kojima su ponuđeni značajno bolji uvjeti u odnosu na prethodne.

Nakon detaljne analize i razmatranja svih okolnosti iz ponude, donesena je konačna odluka da novi službeni sponzor HNK Hajduk od 1. srpnja 2013. godine bude Nike. Usuglašeni su i prihvaćeni osnovni uvjeti međusobne poslovne suradnje te se od danas pristupa izradi ugovora u kojem će biti definirani svi detalji međusobne poslovne suradnje.

UEFA produžila rok za ispunjenje obveza

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, iz UEFA-e je stiglo rješenje prema kojem je Hajduku za ispunjenje obveza produžen rok do 31. ožujka 2013. godine. UEFA je prihvatila Hajdukove razloge osiguravši produljenje roka za ispunjenje svih navedenih obveza.

Podsjetimo, predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić je nedavno u Nyonu detaljno obrazložio trenutačnu financijsku situaciju na Poljudu, pojasnivši zbog čega klub do sada u potpunosti nije uspio podmiriti sve svoje obveze prema drugim klubovima, igračima, trenerima, zaposlenicima i državi (takse i porezi) i zbog čega je bio uvjetno kažnjen na tri godine neigranja u europskim natjecanjima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara