Dolazak Badr Harija u Zagreb izazvao ludilo: Planulo 2500 karata u 24 sata

Dolazak Badr Harija u Zagreb izazvao ludilo: Planulo 2500 karata u 24 sata

Foto: Screenshot

DOLAZAK Badr Harija u Zagreb i njegov nastup na K-1 WGP-u 15. ožujka je jučer izazvao doslovni potres u borilačkom svijetu. Poseban interes su izrazili mediji iz Nizozemske - druge domovine ovog sjajnog kick boksača koji je u turnir "uletio" umjesto Bena Edwardsa.

Organizatori K-1 WGP Finala otkrivaju da je prilog o povratku "Bad Boya" emitiralo nekoliko nacionalnih nizozemskih TV postaja, a da se samo u jednom danu za spektakl u Areni akreditiralo 7 novinskih kuća iz "zemlje tulipana".

Da je Badr Hari daleko najveća svjetska kick boks zvijezda pokazuje i ludilo koje je zavladalo u Hrvatskoj kada je izašla vijest o dolasku Marokanca u metropolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni producent priredbe Orsat Zovko ističe da je od objave Harijevog dolaska u nešto više od 24 sata prodano 2500 ulaznica.

"Jučer mi telefon nije prestajao zvoniti. Zvali su me iz više nizozemskih i drugih stranih medija jer je tamo vijest o nastupu Harija odjeknula poput bombe. Veliki prilog je objavila i nizozemska nacionalna TV kuća. Ovo već pokazuje da je dovođenje ovog sjajnog borca bio pravi potez u svakom smislu", objašnjava Zovko i dodaje:

"Ne samo da se radi o jednom od najboljih i najatraktivnijih boraca svijeta, nego i o ogromnom magnetu za publiku. Hari uvijek pruži vrhunske borbe i smatram kako je i u Zagrebu jedan od favorita. To je prepoznala i hrvatska publika pa je zato jučer nastala takva pomama za ulaznicama."

Arena će za prigodu K-1 WGP-a primiti nešto više od 18 tisuća ulaznica koje se mogu nabaviti preko sustava Eventima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara