Dortmund traži kupca: Perišić može ići za 7 milijuna eura?

Dortmund traži kupca: Perišić može ići za 7 milijuna eura?

Foto: AFP

IVAN PERIŠIĆ već je neko vrijeme nezadovoljan statusom u svlačionici njemačkog prvaka. Hrvatskim se medijima već ranije požalio na sjedenje na klupi, pa ga je trener Jurgen Klopp novčano kaznio i javno opomenuo. Ipak, odmah zatim dao mu je priliku od prve minute, ali i dalje ga je nastavio rotirati.

Perišićev slučaj zabrinuo je i izbornika Igora Štimca koji želi na raspolaganju imati igrače s dovoljno utakmica u nogama. Njemački mediji pišu kako bi Perišić mogao napustiti klub već u jednom u sljedeća dva prijelazna roka.

Iz Bruggea je stigao za 5,5 milijuna eura u ljeto 2010. godine kao jedan od najboljih igrača belgijske lige. Dortmund ga je sada spreman pustiti za 7 milijuna eura, tvrdi njemački "Bild", i to već u božićnoj pauzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čelnik njemačkog prvaka Hans-Joachim Watzke rekao je: "Nakon sljedeće dvije utakmice analizirat ćemo prvi dio prvenstva. Bit će i promjena u momčadi, moramo pojačati klupu", rekao je Watzke.

Nijemci pišu kako su posljednji Perišićevi nastupi pokušaj da se nađu zainteresirani kupci, kojih sigurno ne manjka. Pitanje je samo tko je spreman ispuniti financijske zahtjeve kluba i igrača.

Kao jedno od potencijalnih pojačanja u Dortmundu se spominje 21-godišnji austrijski branič Aleksandar Dragović iz Basela.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara