Dos Santos: Baš me briga što Velasquez misli, ja imam svoj plan!

Dos Santos: Baš me briga što Velasquez misli, ja imam svoj plan!

Foto: AFP

U SUBOTU navečer po lokalnom vremenu gledatelji u Las Vegasu imat će priliku uživati u sjajnom revanšu Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza. Mnogo se posljednjih tjedana priča o taktici, no čini se da Brazilac ne obraća previše pažnju na ono što priča njegov suparnik.

Aktualni prvak uvjeren je da će i ovog puta iz meča protiv Velasqueza izaći kao pobjednik, osjeća se i mentalno znatno nadmoćnijim, a rezultati mu za to čak i daju pravo. "Ne brinem baš previše o tome što on misli, ja sam fokusiran na svoju taktiku i ono što želim napraviti u borbi."

Frank Mir je komentirao da jednostavno nije bio spreman na meč s nekim tko ima rad nogama poput tebe. "Da, bio je to moj dobar nastup. Držao sam se na sigurnoj udaljenosti i koristio boksačke tehnike. Mislim da sam vrlo brz borac za teškaša i to uvijek pokušavam iskoristiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velasquez: Ovog puta nema čekanja, uzimam pojas natrag!

Cain Velasquez iznimno je motiviran. Godinu dana nakon teškog poraza i gubitka titule prvaka zahvaljujući pretprljenom nokautu u meču s Juniorom dos Santosom dobio je priliku za osvetu, a očito je zaista i namjerava iskoristiti.

Njihov prvi okršaj nije predugo trajao, no to je velikim dijelom i Cainova krivica koji kao da je oklijevao s borbom u studenom 2011. godine, pa će ovog puta pokušati izbjeći napraviti sličnu pogrešku.

"Ozljeda svakome stvori određene probleme, ali sada se osjećam odlično, baš kao što je to bio i slučaj prije meča protiv Antonia Silve. U prvom meču s Dos Santosom naučio sam da ne smijem čekati, već da moram odmah krenuti sa svojim napadima i taktikom. Iako je prva borba bila kratka, ja sam bio prepasivan. To nije moj stil, tako se ja inače ne borim. Ovog puta bit ću ofenzivniji i potpuno sam siguran da ću vratiti taj pojas", rekao je Cain.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara