Dos Santos: Overeem mi mora dokazati da je čist!

Dos Santos: Overeem mi mora dokazati da je čist!

Foto: Fightsite

DANA WHITE nedavno je otkrio da Alistairu Overeemu devetomjesečna suspenzija zbog dopinga neće pretjerano naštetiti kad je u pitanju njegov status izazivača aktualnog prvaka. No, trenutni prvak Junior dos Santos ima neke svoje zahtjeve.

U slučaju da dođe do borbe između njih dvoje, brazilski borac će zahtijevati da se prije borbe oboje testiraju kako bi se utvrdilo jesu li čisti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želio bih da napravi barem analizu krvi. Mislim da bismo to oboje trebali napraviti. Želim čistu borbu i on mora dokazati nije pod utjecajem ikakvih supstanci”, rekao je Dos Santos.

“Korištenje droga je potpuno nepotrebno i ja sam pravi dokaz za to. Prvak sam, a nisam nikad koristio nikakvu zabranjenu supstancu. Borba protiv nekoga tko uzima takve stvari je potpuno uzaludna i nepoštena. Borac koji uzima testosteron, sa ili bez dozvole, ne bori se vlastitim mogućnostima”, smatrao Brazilac.

Dos Santos također smatra i kako bi Overeem nakon isteka suspenzije trebao možda odraditi još jednu borbu prije nego dobije priliku napasti titulu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara