"Dovedite nam Liverpool": Ćiru je razveselila samo Torcida, poraz od Hajduka ga slomio

Foto: Cropix / D. Krajač

RJEČNIKOM Zdravka Mamića, Ćiru je u Kranjčevićevoj dočekao fićo. Krstičevićev Hajduk daleko je od Ferrarija i samo je naglasio nemoć Zagreba koji u Ćirinom drugom debiju nije uspio ozbiljnije priprijetiti. A prostora je bilo.

"Mogu vam reći da se super vratiti u HNL, ali samo dok ne dođe prva utakmica koju izgubiš", odgovorio nam je uz kiseli osmijeh.

Na tribinama u Kranjčevićevoj bilo je skoro pet tisuća gledatelja. Torcida na visini zadatka, pozdravila je "svog" Ćiru s njegovom parolom dok je bio Hajdukov trener i zazivao Liverpool. Ćiro im je mahao i kada su mu vikali da je peder, ali nakon utakmice bio je utučen.

"Nemam nikakvih zamjerki na svoju momčad. Pobijedila je bolja ekipa. Ja nisam imao koga ni uvesti da popravi stvari, napravio bih samo gore. Tko zna, možda kroz naredna dva-tri tjedna shvatim da sam pogriješio i da u momčadi imam takvog igrača"

Mišo Krstičević ponovio je nakon pobjede staru priču, "o radu koji se naplaćuje, o 160 treninga njegove momčadi ove sezone"

"S Ćirom se Zagreb odmah razdrmao, to je odmah druga momčad. Ćiro je sve preokrenuo naglavačke i učinio nam je ovaj posao težim. To je Ćiro, majstor", kaže Hajdukov trener.

Zagrebu je presudio Franko Andrijašević, no Ćiro je pohvalio kompletnu ekipu.

"Jako su mi se dopali. Njihova zadnja linija je u zraku apsolutno dominantna. Oni rade selekciju prema tradiciji i mislim da njihovim igračima predstoji ozbiljna budućnost. I ne tresite glavama, ovo nije demagogija. Govorim iz srca, tako sam doživio Hajduk.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara