Eduardo: Bilo bi lijepo ponovo igrati u Engleskoj

Eduardo: Bilo bi lijepo ponovo igrati u Engleskoj

Foto: AFP

ZA EDUARDA DA SILVU, kao i za ostatak reprezentacije, Europsko prvenstvo je završeno. Dudu se nije naigrao na svojem prvom velikom natjecanju i sad se okreće obvezama u klubu. Tvrdi da ne bi imao ništa protiv povratka u Englesku.

"Još imam dvije godine ugovora sa Šahtarom. Po svemu što čujem, u klubu su vrlo zadovoljni sa mnom, što mi je jako bitno. Ali, nikada se ne zna. Ako bi se javio neki engleski klub i poslao dobru ponudu, tko zna? Bilo bi lijepo vratiti se u Englesku", rekao je Eduardo.

Dudu se prisjetio veljače 2008. kada mu je Martin Taylor, tada branič Birminghama brutalni startom slomio nogu. Brazilski Hrvat zbog toga propustio Euro prije četiri godine u Austriji i Švicarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pauzirao sam deset mjeseci nakon te ozljede. No, još gotovo dvije godine nakon toga, osjećao sam posljedice. Možda godinu i po nakon oporavka. Svaku drugu ili treću utakmicu imao sam nekakvih problema s mišićima. Srećom, sada je sve to iza mene i sada se dobro osjećam. Otkad sam stigao u Šahtar, sve je bilo u redu. Imao sam samo jedan problem s ozljedom, ali ni to nije bilo ništa posebno. Moje tijelo potpuno se adaptiralo na igranje kakvo sam demonstrirao prije ozljede",kaže Dudu.

Eduardo se okreće razmišljanjima o pripremama za sljedeću sezonu u Šahtaru.

"Sada sam na odmoru, ali ne zadugo. Šahtar je prošlog tjedna počeo s pripremama za iduću sezonu, što znači da ću imati desetak dana, maksimalno 15 za odmor. Nakon toga se vraćam u akciju. Mi smo izravno u Ligi prvaka sljedeće sezone i to nam je jako važno. Stoga će nam trebati još više vremena da se dobro pripremimo za iduću sezonu", zaključio je Eduardo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara