FFC u Sarajevu: Salchow otpao, Spahović protiv odličnog Aleksandra Rakića

FFC u Sarajevu: Salchow otpao, Spahović protiv odličnog Aleksandra Rakića

Foto: FFC

TOMISLAV "THE BEAST" SPAHOVIĆ dobio je novog protivnika u "main eventu" MMA dijela FFC-a 7 koji je na rasporedu za točno dva tjedna u njegovom Sarajevu (dvorna Skenderija). Nijemac Nicolai Salchow je odustao od meča zbog, kako saznajemo, nerješivih privatnih problema te će ga zamijeniti austrijska MMA nada Aleksandar Rakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjećamo, i Rakić je ostao bez protivnike prije nekoliko dana jer se originalno na istom eventu trebao boriti protiv pobjednika FFC Futuresa Martina Batura. No, kako je Batur slomio šaku na treningu, Austrijanac srpskog porijekla je čekao novog protivnika. Sreća u nesreći za organizatore jest da su i Spahović i Rakić velike nade poluteške divizije te je bilo sasvim logično upariti ih međusobno u glavnoj borbi večeri.

"Sarajevska zvijer" za sada u profesionalnoj karijeri ima šest pobjeda i pet poraza, dok je u FFC ringu ubilježio o, impresivnih 2-0. Najprije je u Splitu (FFC03) nokautirao Šveda Christiana Golčića, da bi u posljednjem nastupu na FFC-u 14 u Ljubljani na bodove slavio protiv Mađara Sandora Okrasa.

Rakić "se proslavio" na FFC-u 16 u Beču kada je u sjajnom meču svladao veliku poljsku MMA nadu Marcina Prachnija. U karijeri ima 4-1 te ga krase impresivne fizičke predispozicije. Baš kao i Spahovića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara