Fernandes objasnio Mamiću: Nisam zaslužio kaznu! Bio sam doma dok se Cleyton pijan tukao na ulici

Foto: GNK Dinamo

BRAZILAC Cleyton nije se pokazao na terenu, ali zato jest u noćnom izlasku kada se pijan potukao na ulici nakon što je zatvorio jedan zagrebački noćni klub. Dinamo je ubrzo obavijestio javnost kako "novi Sammir" više nije njihov igrač, odnosno da su Cleyton i Dinamo sporazumno raskinuli ugovor, a trener Modrih Zoran Mamić odlučio je kazniti i Juniora Fernandesa, koji je navodno bio s Cleytonom na početku večeri, ali se u pristojno vrijeme odlučio na odlazak kući.

Ipak, Mamića nije previše zanimalo što je Fernandes radio, samo mu je udario kaznu od 25 tisuća eura. Dinamov Čileanac nada se da će svojim argumentima urazumiti vodstvo kluba te da će izbjeći plaćanje visoke kazne.

"Nisam ništa skrivio, nisam uključen u ovu priču", rekao je Junior Fernandes.

"Nakon utakmice sa Slavenom otišao sam sa suprugom i Cleytonom na večeru. Nakon večere mi smo otišli doma, a on je otišao u noćni klub. Dan kasnije čuo sam što se dogodilo i neki su stekli dojam da sam i ja također sudjelovao u tučnjavi, a to nije istina jer sam bio doma", rekao je Fernandes za El Mercurio.

"Siguran sam da ću s vodstvom kluba razjasniti situaciju, jer doista nemam ništa s tim", nadodao je Čileanac, koji se preko Dinama želi nametnuti čileanskom izborniku.

"Svi napadači imaju jednake šanse da dobiju pozivnicu za SP u Brazilu. Tako da dokle god postoji šansa, budite sigurni da ću se žestoko boriti za svoje mjesto u reprezentaciji".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara