Frank Mir: Cormier je dobar, ali ja sam se borio protiv Cro Copa!

Foto: Fightsite

FRANK MIR i Daniel Cormier prilično su se raspištoljili sa svojim izjavama u danima prije skorašnje međusobne borbe.

Njih dvoje u oktogonu će se naći na UFC-ovom eventu ovog vikenda, a nema sumnje kako će se raditi o vrlo zanimljivom okršaju. Cormieru će to biti debitantski meč u UFC-u, a poznato je da su njegove namjere vrlo ozbiljne i nada se u dogledno vrijeme i prilici za titulu prvaka.

Frank Mir prilično je samouvjeren prije borbe, čak i priznaje Cormieru da je dobar borac, no smatra da bi moglo ipak biti presudno njegovo daleko veće iskustvo u kavezu.

"Mogu se složiti da je Cormier prilično dobar borac i sigurno ga čeka lijepa budućnost, ali ne vidim ga kao budućeg prvaka u teškoj kategoriji. Nitko nije nepobjediv, a to ste mogli vidjeti i na primjeru s Alistairom Overeemom kad ga je Bigfoot Silva prilično neočekivano svladao. Nije mala stvari nokautirati nekoga tko je stigao iz K-1 svijeta i poznat je kao nokauter."

"Ja sam imao mečeve protiv boraca kao što su Mirko Cro Cop i Junior dos Santos. Očekujem od njega da forsira hrvanje u našem meču, vjerojatno će me što prije pokušati srušiti, ali mislim da će ga dočekati iznenađenje", rekao je Mir.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara