Gazda Milan vedri i oblači: Bandić postavio Acu Petrovića za sportskog direktora Cibone

Foto: Guliver Image/Getty Images

KAO što se očekivalo, zagrebački gradonačelnik barem je djelomično razriješio anarhiju koja je zavladala u obesparenoj i obezglavljenoj Ciboni i na mjesto sportskog direktora postavio Aleksandra Petrovića, igračku i trenersku legendu kluba

 

Podsjećamo, u četvrtak je Ivica Lovrić, Bandićev sportski komesar u nemilosti i predsjednik Cibone u ostavci, za novog direktora postavio Josipa Sesara, te o tome obavijestio javnost. Ali, na to trener Rimac i njegov pomoćnik Golemac prijete ostavkama, pa je Bandić morao pokazati tko je glavni.

 

Lovrića već odavno nema u Ciboni, predsjedničku funkciju držao je samo formalno, ali je i s takvim legitimitetom smijenio sportskog direktora Čavlovića i postavio svoju uzdanicu, također bivšeg igrača Cibone.

 

Bandić je zato u svom uredu sazvao hitan sastanak na kojem je bilo klupsko vodstvo Cibone, kao i onaj koji je tamo došao kako bi ga se ustoličilo.  Petrović je tako nakon devetogodišnjeg igračkog i šestogodišnjeg trenerskog, zakoračio u početak direktorskog staža. 

 

Direktoru Domagoju Čavloviću pridružio se dakle Aleksandar Petrović. Odlučeno je tako na sastanku na kojem je dogovorena strategija oporavka Cibone u kojoj će Aco imati značajnu ulogu.

 

"Moram priznati da mi je jako drago što nam se u klub vratio Aco. Siguran sam da svojom sposobnošću i iskustvom može puno pomoći u teškom periodu koji je pred nama. Već se osjeća nova doza optimizma pa sam uvjeren da će se tako brzo vidjeti i prvi pomaci na bolje", rekao je direktor Čavlović nakon sastanka.

 

Aco Petrović bez puno se razmišljanja odazvao pozivu gradonačelnika Bandića te će od sada operativno sudjelovati u radu kluba.


.

"Unatoč teškoj situacija oko Cibone, nisu vremena za uzmicanje. U dogovoru s gradonačelnikom odlučio sam se prihvatit posla oko riješavanja situacije u kojoj se klub nalazi te sam spreman uložiti svu svoju energiju i znanje u rijesavanja Ciboninih trenutnih problema," rekao je Petrović.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara