Gdje gledati Miočića i Hunta?

Gdje gledati Miočića i Hunta?

Foto: Fight Site / Index 

SAMO nas par dana dijeli od Miočićeva presuđuječeg meča protiv "Super Samoanca" Marka Hunta. U noći sa subote na nedjelju, 11. svibnja, američki će se borac hrvatskih korijena u australskom Adelaideu pokušati približiti borbi za titulu. 

Izravni prijenos dvoboja "Miočić vs. Hunt" ovaj put ćete moći pogledati ISKLJUČIVO na Fight Channel PPV-u na Vip i B.net televiziji.

Prijenos uživo kreće od 5:00 u noći sa subote na nedjelju i sadržavat će minimalno 2 sata prijenosa, odnosno četiri sjajna dvoboja. Program će kulminirati okršajem Miočića i Hunta! I sve to besplatno.

Dvoboj Miočića i Hunta je izuzetno bitan za oba borca, a ujedno je riječ o pravom teškaškom UFC spektaklu. Možda je to i posljednja šansa za Hunta da se ponovno potpuno približi statusu izazivača obzirom da je zagazio u peto desetljeće života. "Super Samoanac" je već najavio kako ne planira potpisati novi ugovor s UFC-om u slučaju da do isteka aktualnog ne postane šampion.

S našim Miočićem je situacija ipak malo drugačija. Stipu tek čekaju najbolje borilačke godine, a ovo što je do sada pokazao u UFC-u je vrlo impresivno. Izuzev poraza od Struvea i Dos Santosa u svim mečevima bilježi uvjerljive pobjede. Dokaz je to da je američki Hrvat definitivno materijal za sami tron. No, razlike među borcima na samom vrhu ljestvice teškaša su toliko minimalne da će i ovaj put odlučivati nijasne, baš kao i pripreme boraca koje su odradili odradili uoči važnog meča. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara