Gdje je nestao ozbiljni Pep? Guardiola se na Oktoberfestu pretvorio u pivopiju u bavarskoj nošnji!

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOSEP GUARDIOLA na glasu je kao studiozni, ozbiljni pedagog, koji rijetko pokazuje emocije, a na njegovom licu najčešće se mogu iščitati ozbiljnost i zamišljenost.

Međutim, čak se strogi i pravedni učitelj Guardiola opustio na tradicionalnoj posjeti Bayerna još tradicionalnijem Oktoberfestu, legendarnom festivalu piva u Münchenu.

Kao i uvijek u takvim prilikama, igrači, trener i vodstvo Bayerna, zajedno s pratiljama, obuku se u tradicionalnu bavarsku odjeću: "lederhosen", košulje i šeširiće i daju si oduška od inače krutog i profesionalnog okružja najboljeg njemačkog i europskog kluba.

Na jedan dan glume da su dio puka i bace se na uživanje u perecima, kobasicama i ogromnim kriglama piva, čemu je prionuo i Guardiola, srčući najpoznatiji bavarski specijalitet.

Na fotografijama s Bayernove posjete Oktoberfestu nismo vidjeli Marija Mandžukića, kojem pivo ne bi najbolje sjelo obzirom da je gripozan, a i morao je požuriti u Zagreb, na okupljanje reprezentacije pred utakmice s Belgijom i Škotskom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara