Gerrardovo oproštajno pismo: Nadam se da ću opet služiti Liverpoolu

Gerrardovo oproštajno pismo: Nadam se da ću opet služiti Liverpoolu

Screenshot (Youtube)

STEVEN GERRARD otvorenim pismom pod naslovom "Hvala" oprostio se od navijača Liverpoola. Legendarni kapetan Redsa nakon 17 godina odlazi s Anfielda i karijeru će nastaviti u Los Angeles Galaxyju.
 
"Liverpool je veliki dio mog života, još od moje osme godine i znam koliko će mi nedostajati. Hvala navijačima na ovacijama na posljednjim utakmicama protiv Crystal Palacea i Stokea, njihovo skandiranje će pamtiti zauvijek. 
 
Vrhunac moje karijere bio je prije deset godina u Istanbulu, to je bila najbolja noć u mom životu. Kada sam podignuo pehar, bio sam najponosniji čovjek na svijetu. Navijači su igrali veliku ulogu u tom povratku protiv Milana, nikada neću zaboraviti kako su nam pomogli da se podignemo nakon prvog poluvremena iz noćne more.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bila mi je velika čast biti kapetan Liverpoola toliko godina. Uvijek sam davao sve od sebe i pokušavao biti primjer drugima, a danas je vrijeme da se okrenem i zahvalim navijačima na podršci koju ste mi pružali kroz posljednja dva desetljeća. Pomogli ste mi da ispunim svoj san.
 
Liverpool je moj dom, volim ovaj grad, ali vjerujem da je vrijeme za novo poglavlje. Želim igrati svaki tjedan u posljednjim godinama svoje karijere.
 
Neće me biti narednih nekoliko godina, ali to ne znači i kraj moje veze s Liverpoolom. Njegov sam navijač cijeli život i tako će biti i ubuduće. Nadam se da ću dobiti priliku vratiti se i ponovno služiti klubu. Osjećam da mogu pomoći u nekoj ulozi", napisao je Gerrard.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara