Gračan zadovoljan: Možemo izboriti Europsko prvenstvo

Gračan zadovoljan: Možemo izboriti Europsko prvenstvo

Foto: Hina

MLADA nogometna reprezentacija Hrvatske saznala je suparnike u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Poljskoj 2017. godine. Izabranici Nenada Gračana igrat će protiv Španjolske, Švedske, Gruzije, Estonije i San Marina.
 
"Možemo biti zadovoljni. Nismo priželjkivali Španjolce kao nositelje, ali bez obzira na to možemo se nadati povoljnim rezultatima i vjerujemo da se ova reprezentacija može izboriti za iduće Europsko prvenstvo", smatra Gračan, koji vjeruje u svoju momčad.
 
"Švedska je potentna momčad, radni su i disciplinirani, ali vjerujem u naš izbor igrača, generaciju koju imamo te da se možemo ravnopravno nositi sa svima. Španjolci su lagani favoriti s obzirom na kvalitetu koju imaju, ali igramo dvije utakmice s njima i sigurno se nećemo unaprijed predati. Ovo je zanimljiva skupina, u kojoj možemo nešto napraviti."
 
Jozak: Idemo se "potući"
 
Slično razmišlja i tehnički direktor Hrvatskog nogometnog saveza Romeo Jozak.
 
"Skupina je "čupava", naravno da su svi željeli izbjeći Španjolsku, pa tako i mi. No, isto tako, svi su željeli izbjeći Hrvatsku iz treće jakosne skupine. Idemo se "potući", zapapriti Španjolskoj ako možemo - a možemo ako smo kompletni. U svim ostalim utakmicama idemo se boriti, dati sve od sebe, koliko god teško bilo skinuti Španjolce s vrha."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara