HTV u ofenzivi: U programu tri prijenosa "Europljana" i snimka Splita

Foto: Hina

USPJESI domaćih nogometnih prvoligaša na europskoj sceni zakomplicirali su situaciju Hrvatskoj televiziji, čiji je sportski dio opterećen nastupom četiri kluba u istoj fazi natjecanja.
 
Gužva u programu donekle je izbjegnuta zahvaljujući činjenici što Dnipro i Hajduk igraju u srijedu, terminu neuobičajenom za Europa ligu, dok preostala tri kluba, Dinamo, Rijeka i Split svoje europske ispite imaju na rasporedu u četvrtak.
 
Zbog satnice, koja je doduše bila podložna i promjenama, nije bilo mogućnosti za cjeloviti prijenos svih susreta, a kako se na Prisavlju nisu odlučili na kombinirane prijenose, "izvisio" je Split kao klub s manjom navijačkom bazom od Dinama i Rijeke.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Dakle, uz izravan prijenos susreta Dnipro-Hajduk u srijedu od 18 sati korisnici javne televizije moći će vidjeti dvoboj Petrolula i Dinama u četvrtak od 19:15, kao i susret Rijeke i Šerifa u četvrtak od 21:15. Ogled između Splita i Torina, koji se igra u Dugopolju u četvrtak od 20:30, ići će u desetominutnoj reportaži nakon prijenosa Rijeke i Šerifa.
 
Nešto veća gužva uslijedit će sljedećeg tjedna, kad svi hrvatski klubovi igraju u četvrtak. Uzvrati Rijeke i Hajduka prema trenutnoj satnici na rasporedu su u 19 sati, Split ponovno igra od 20:30, a Dinamo od 21 sat. Po svemu sudeći, tada će u izravnom prijenosu biti ogledi Hajduk - Dnipro te Dinamo - Petrolul.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara