Hajduk najavio: 2014. igramo na Marakani u Riju!

Hajduk najavio: 2014. igramo na Marakani u Riju!

Foto: Drago Sopta/Cropix

HAJDUKOV Nadzorni odbor nekoliko je sati raspravljao kako bi Hajduk trebao izgledati i poslovati u 2013. godini. Na sjednici je odlučeno kako će Hajdukov proračun za iduću godinu iznositi oko 72 milijuna kuna, a da je u tu cifru uključeno i vraćanje kredita od 30 milijuna kuna.

Krstičević i dalje bez pojačanja

Što se tiče igračkog kadra, štednja je i dalje na snazi. Zasad jedino pojačanje koje je Krstičević dobio je Antonio Jakoliš, koji je stigao na Poljud bez odštete. Nadzorni odbor pohvalio je rad Miše Krstičevića, kao i ovosezonski uspjeh - polufinale Kupa te drugo mjesto nakon prvog dijela sezone.

Odličan posao u Brazilu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za kraj, NO je potvrdio suradnju s Fluminenseom, a sada je na Krstičeviću i sportskom direktoru Krešiću da odaberu dva mlada igrača koji bi predstavljali pojačanje za Hajduk. Naravno, oni će doći na posudbu, a u slučaju da se neki od Brazilaca proda preko "bilog" dresa, Hajduk i Fluminense podijelili bi zaradu od transfera. Hajduk je najavio i moguće gostovanje u Riju na Marakani nakon SP-a 2014. godine, a postoji mogućnost da Fluminense gostuje na Poljudu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara