Hajduk neće izgledati kao Everton, već kao bratska Bologna!

Hajduk neće izgledati kao Everton, već kao bratska Bologna!

Foto: Macron

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HAJDUK kao da baš ništa ne može obaviti bez komplikacija. Tek što je konačno sjela prva rata od transfera Josipa Radoševića u Napoli, pa će dio novca uprava proslijediti za isplatu dugovanja igračima i radnoj zajednici, iskrsnuo je problem s tehničkom sponzorom.

Bijeli su potpisali predugovor s Nikeom, no isti već žele raskinuti, nezadovoljni činjenicom što im se nudi verzija Evertonovog dresa, a ne kolekcija dizajnirana za Hajduk. Iako su Nikeu ponudili da popravi stvar do 1. ožujka, zapravo traže novo rješenje. Našli su ga u Bologni, gdje putuju već tijekom vikenda, nakon rođendanske partije s Olimpijom na Poljudu. Pogledat će susret Bologna i Siene, a potom razgovarati s predstavnicima Macrona, koji također odijeva i Lazio te Napoli.

Bolognine su uniforme koloritom jednake Hajdukovima, s razlikom što je crveno-plava varijanta njihova osnovna, a bijela rezervna.

Osim boja, Hajduk i Bolognu veže i činjenica da su ih osnovali praški studenti. U slučaju kluba iz Italije, riječ je o Austrijancu Emiliju Arnstein.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara