Hajdukovac Bradarić potpisao za Rijeku: "Nije tražio da ne igra u subotnjem Jadranskom derbiju"

Hajdukovac Bradarić potpisao za Rijeku: "Nije tražio da ne igra u subotnjem Jadranskom derbiju"

Foto: Twitter

FILIP BRADARIĆ (23), veznjak Hajduka i službeno je okončao prelazak iz matičnog kluba u momčad drugog najvećeg rivala Bilih. Transfer je dogovoren ranije, a nakon što je jutros obavio liječnički pregled, predstavljen je na Kantridi.

Za Rijeku, koja je Hajduku platila 600 tisuća eura, Bradarić potpisuje na tri i pol godine, a godišnja gaža bit će mu oko 100 tisuća eura.

Bradarićev novi klub demantira glasinu plasiranu iz Splita, kako je Bradarić prilikom pregovora s Rijekom tražio da ne igra u subotu protiv Hajduka.

Napominju kako to ne ovisi o Hajduku, odnosno hoće li poslati sve dokumente potrebne da se Bradarić registrira za Rijeku, a onda i o treneru Matjažu Keku, koji će odlučiti hoće li debitirati protiv svog bivšeg kluba.

Rijeka uzima Hajduku još jednog njegovo "dite";  na jednogodišnju posudbu iz Napolija dolazi Josip Radošević, kojeg je htio pozajmiti i Hajduk, ali nema onoliko koliko Napoli traži - 20 posto godišnje plaće mladog veznjaka, a to je 100 tisuća eura. Večeras stiže u Rijeku, a sutra nakon liječničkog pregleda potpisuje ugovor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara