Hajdukovci na praznicima: Od četiri tisuće članova, na skupštini "Našeg Hajduka" stotinjak!

Hajdukovci na praznicima: Od četiri tisuće članova, na skupštini "Našeg Hajduka" stotinjak!

Foto: Duje Klaric/Cropix

STOTINJAK članova udruge "Naš Hajduk" na izbornoj je skupštini potvrdilo dosadašnje vodstvo udruge. Tako će Žan Ojdanić i iduće četiri godine obnašati dužnost predsjednika. Tajnik ostaje Bojan Islamović, dok su u Upravnom odboru Dado Lelas, Petar Vidović i Josip Tadinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga se "prepolovila"

Budući da udruga "Naš Hajduk" broji oko četiri tisuće članova (u prvoj godini bilo ih je 8 tisuća), bilo je pomalo razočaravajuće vidjeti kako ih se na posljednjoj skupštini u 2012. skupilo tek oko stotinjak. Bilo kako bilo, okupljeni članovi diskutirali su o trenutačnoj financijskoj situaciji u kojoj se Hajduk nalazi, zatim o ciljevima udruge, a bilo je priče i o bengalkama na utakmicama zbog kojih Hajduk plaća visoke kazne.

Članovi pozvali na transparentnost

Međutim, okupljene na skupštini najviše je zanimalo kada će se objaviti informacija o broju zaposlenih djelatnika Hajduka, kao i njihove funkcije te plaće. Članovi su po tom pitanju tražili maksimalnu transparentnost, a uputili su i poziv svima onima koji imaju nekakva možebitna saznanja o nezakonitim poslovanjima u Hajduku da se jave kako bi se ti slučajevi mogli istražiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara