Hoeness aplauzom ispraćen u zatvor, Bayern izabrao novog predsjednika

Foto: Getty Images / Guliver image

ULI Hoeness, prije odmora u minhenskom zatvoru - "bavarskom Alcatrazu", zbog utaje poreza, došao se oprostiti od Bayerna. Danas je na skupštini kluba održao dirljiv oproštajni govor, a Bayernova vrata ostaju mu otvorena, nakon što odradi tri i pol godine iza rešetaka.

Hoeness je u svom govoru oštro kritizirao medije.

"Proteklih mjeseci iskusio sam nešto što nisam nikada prije: mržnju. Ono što se pisalo o meni i mojoj obitelji je prosto nevjerojatno. Top nije novinarstvo, već želja za zaradom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi kažu da sam sa svojom greškom poništio sve svoje uspjehe, ali ja to ne gledam tako. Tri su potporna stupa mog života, obitelj, posao i Bayern. Ponosan sam na ono što sam ostavio klubu", rekao je Hoeness, ispraćen aplauzom 1593 člana skupštine.

Novi predsjednik kluba je dosadašnji dopredsjednik Karl Hopfner koji je dobio mandat na čelu bavarskog giganta do 2016. godine, a za njega je glasalo 99,6 posto birača.

"Hvala Vam na izraženoj potpori. Svoj ću posao obavljati časno i sa srcem, jer već 31 godinu radim za bodbro Bayerna na različitim radnim mjestima", izjavio je nakon izbora Hopfner.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara