Hrvatska na Španjolce sa četvoricom zdravih, Repeša: Ne treba ti veći motiv od borbe za medalju!HRVATSKI košarkaši u nedjelju će se boriti za prvu medalju nakon 18 godina posta na velikim natjecanjima. Protivnik je Španjolska, jedina momčad koja je na Eurobasketu u Sloveniji ponizila izabranike Jasmina Repeše.

Sve vijesti s Eurobasketa pratite na Indexovoj temi:


"Tako je najpravednije. Dobili smo drugu šansu protiv Španjolaca i pokazat ćemo da ono na početku turnira nije bila prava Hrvatska", rekao je Repeša.

"Igračima će to biti motiv više, ali ne treba im veći motiv od borbe za medalju", poručio je hrvatski izbornik, koji u sastavu ima samo četvoricu spremnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emotivno smo se potrošili protiv Litve, ali oporavit ćemo se do Španjolske. Problem je i to što imam samo pet zdravih igrača, odnosno četiri jer se i Markota jučer ozlijedio i on neće igrati u nedjelju", otkrio je Repeša.

"Francuzi imaju šanse samo ako će im Parker biti na razini kao u polufinalu"

U finalu će igrati Francuska i Litva.

"Ako će Parker igrati kao u polufinalu, onda Francuzi imaju velike šanse. Međutim, Litva je najspremnija i najčvršća ekipa na turniru", smatra Jaske, koji je još jednom pozvao hrvatske navijače da podrže njegove izabranike u borbi za medalju.

"Nadam se da će naši navijači ponovno doći u Ljubljanu i da ćemo ih na kraju obradovati", za kraj će Repeša.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara