Hrvatska odradila trening na Maksimiru: Mamić sjeo na klupu reprezentacije

Foto: Boris Kovačev / Cropix, Dario Dalmacija
Video: Dario Dalmacija

HRVATSKA reprezentacija odradila je prvi trening u tjednu priprema za utakmicu sa Srbijom u Beogradu (6. rujan, Marakana). Igor Štimac na Maksimiru je rasporedio igrače u dvije grupe, sukladno minutaži koju su tijekom vikenda odradili u svojim klubovima. Rakitić je izostao, kao i Pletikosa koji je dobio slobodan dan uoči rođenja djeteta. Trčao je Mateo Kovačić, unatoč sitnoj ozljedi. Mario Mandžukić nije trenirao u ponedjeljak, ali bi trebao biti spreman za utakmicu koja se igra u petak.

Štimac se uozbiljio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac je smrknutog pogleda pratio svaki potez svojih igrača, koji su prihvatili izbornikov strog režim. Nakon kratkog zagrijavanja, Mišo Krstičević odmah je započeo s vježbama. Naglasak je bio na brzini i preciznosti. Drugi dio treninga Štimac je posvetio brzim akcijama, a tu su posebno bili raspoloženi Olić i Eduardo, kojeg je Štico u nekoliko navrata zvao na konzultacije. Tko zna, možda će Štimac prirediti iznenađenje i poslati Eduarda na teren od prve minute u Beogradu.

Na klupu reprezentacije nakratko je sjeo i Zdravko Mamić koji se do travnjaka spustio nakon sastanka Dinamovog Izvršnog odbora i ustoličenja Branka Ivankovića na mjestu trenera kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara