Hrvatska opet s Amerom po medalju: Otpao Draper, upao Lafayette

Hrvatska opet s Amerom po medalju: Otpao Draper, upao Lafayette

Foto: Screenshot YouTube

OTKAKO je Velimir Perasović sjeo na klupu košarkaške reprezentacije, u zraku je visjelo pitanje tko će biti prvi play. Dvojilo se hoće li to biti Didi Draper, koji se u dresu reprezentacije pokazao u jako dobrom izdanju na EP u Sloveniji prije dvije godine, kad je Hrvatska nakon 18 godina posta igrala u polufinalu jednog velikog natjecanja. 
 
Ili će povjerenje struke dobiti Oliver Lafayette, koji i nije baš ispunio očekivanja na lanjskom po Hrvatsku neuspješnom SP u Španjolskoj.
 
Također, mnogi su smatrali da reprezentaciji nije potreban stranac koji nije u stanju činiti razliku te da bi Peras trebao više vjerovati domaćim snagama, u prvom redu Ukiću, Popoviću, pa čak i Roku Stipčeviću, koji ove sezone briljira u Italiji.
 
Ipak, kako saznajemo stari novi reprezentativac bit će igrač Olympiakosa Oliver Lafayette. 
 
Naime, prva Perasovićeva opcija bio je Draper, koji je otezao s konačnom odlukom, no nakon nekoliko dana razmišljanja zaključio je da ga je naporna sezona u Efesu iscrpila te mu je odmor neophodan.
 
Tako da se Perasović okrenuo Lafayetteu, kojeg ionako dobro poznaje (trenirao ga je u Valenciji), a Amerikanac je poziv prihvatio.
 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara