Hrvatska ponovo trenira na Hitrecu, Maksimir se čuva za uzvrat

Hrvatska ponovo trenira na Hitrecu, Maksimir se čuva za uzvrat

Foto: HINA

NEVRIJEME smo očekivali i najavljivali na Islandu, ali ono je ovih dana žestoko pogodilo i Hrvatsku, što je poremetilo raspored treninga selekcije izbornika Kovača, pred utakmice play-offa za SP protiv Islanda.

Zbog oluje koja je poharala Hrvatsku, djelomično je propao Kovačev plan da reprezentativce potpuno odsiječe od Zagreba, ne samo boravkom i spavanjem igrača u Buzinu, nego i treniranjem u Velikoj Gorici.

Kao što je bio slučaj s današnjim i nedjeljnim treninzima, tako je i sutrašnji jutarnji trening sigurno (od 10 sati, prvih 15 minuta otvoren za medije), prebačen na Hitrec-Kacian, pomoćno igralište Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večernji trening, koji počinje sutra od 17:45 i zatvoren je za medije, trebao bi biti održan na travnjaku "Hrvatskog Wembleya", ali će  se najvjerojatnije održati na Hitrec-Kacijanu, kako bi se sačuvao glavni teren na Maksimiru, gdje se već sljedećeg utorka, 19. studenog, igra uzvratna utakmica s Islandom.

Napominjemo kako Hrvatska iz Zagreba leti za Reykjavik u srijedu u 15 sati, ali i taj dan ima zakazan trening. Prema trenutnom rasporedu, u 10 će vježbati u Velikoj Gorici.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara