Hrvatska u završnoj fazi priprema za Katar: "Goluža je obećao da će malo smanjiti gas"

Hrvatska u završnoj fazi priprema za Katar: "Goluža je obećao da će malo smanjiti gas"

Foto: Hina

HRVATSKA rukometna reprezentacija u Umagu odrađuje završni dio priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru, koje počinje 15. siječnja i traje sve do 1. veljače. Pred izabranicima Slavka Goluže dvije su prijateljske utakmice protiv Srbije koje će izborniku poslužiti da detektira eventualne propuste u igri.

"Ovih nekoliko dana radimo samo na taktici i uigravanju. Imamo dvije utakmice sa Srbijom i imamo još tri, četiri treninga u Hrvatskoj. Zatim ćemo u Kataru odraditi još tri treninga. Nadam se da će to biti dovoljno da otklonimo pogreške. Moram priznati da dečki naporno rade, veseli su, nasmijani su i sve je u najboljem redu. Sretan sam što nema povreda", rekao je Goluža.

"Idemo od utakmice do utakmice"

Ivan Čupić ponovio je ciljeve u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo nepisano pravilo, a to je da razmišljamo od utakmice do utakmice. Svaki početak je težak. Austrijanci nemaju što izgubiti u prvoj utakmici i ta će nam prva utakmica puno značiti za nastavak natjecanja. Sve utakmice na papiru izgledaju korektno, kao da bi trebali biti prvi u skupini, ali svima je jasno da neće biti lako. Bez obzira, cilj je prvo mjesto u skupini", naglasio je Čupić, a Goluža se složio:

"Ne treba ići predaleko. Rekli smo da idemo od utakmice do utakmice. Stalno ponavljamo isto. Prva utakmica nam donosi još bolju atmosferu, lakše je kad otvorite prvenstvo s pobjedom", za kraj će Goluža.

Hrvatska 9. i 10. siječnja igra dvije prijateljske utakmice protiv Srbije, a reprezentacija 13. siječnja leti za Katar. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara