"Hrvatski Inzaghi mora spasiti Pescaru od ispadanja": Jednog dana volio bi igrati u Milanu

Foto: Ronald Goršić / Cropix

TALIJANSKI mediji predstavljaju najskuplje pojačanje u povijesti Pescare, ističući kako nekadašnjeg kapetana Hajduka zovu hrvatski Inzaghi...

U novom klubu Vukušić je odabrao dres s brojem 7...

"Na Poljudu sam nosio broj 13, međutim želio sam promijeniti nešto. Ova sedmica znak je da sam okrenuo novu stranicu u svojoj karijeri", rekao je Vukušić.

"Od najranijih godina uvijek sam zabijao puno golova i uvijek sam bio usmjeren samo na gol, zato me i uspoređuju s Pippom Inzaghijem. Svjestan sam ja koliko je daleko trenutno Inzaghi od mene, on je dao stotine golova u Serie A", istaknuo je napadač Pescare.

"Ali činjenica je da jednog dana želim postati kao on, imati takvu karijeru iza sebe. Želim ući u povijest Pescare kao jedan od najboljih strijelaca", dodao je, ipak priznavši za koga navija u Serie A.

"Moj najdraži klub je Milan, oduvijek sam navijao za njega, a kao najdražeg igrača izdvojio bi Alexandrea Patoa. Iako nije puno stariji od mene, bio mi je uzor", spremno će.

"Reja, Baka i Rapaić uvjeravali su me da je Pescara pravi izbor"

Potom je otkrio kako su ga uvjeravali da je Pescara ispravan put.

"Prije no što sam prihvatio transfer u Pescaru razgovarao sam s Edoardom Rejom, Bakom Sliškovićem te Mikijem Rapaićem. Svi su mi rekli kako je to dobar izbor i pravi put", rekao je.

Vukušić bi mogao debitirao već ovog vikenda u susretu protiv Torina...

"Dobro sam trenirao ovaj tjedan i mislim da sam spreman zaigrati ovog vikenda. Nadam se debiju protiv Torina, želim napokon otvoriti Serie A karijeru", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara