I Bandić i Mamić obećavaju: Uplatit ćemo koliko god bude potrebno za liječenje male Nore

I Bandić i Mamić obećavaju: Uplatit ćemo koliko god bude potrebno za liječenje male Nore

Foto: Drago Sopta/Cropix

GRAD ZAGREB će za liječenje Nore Šitum uplatiti koliko god novca bude potrebno, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Milana Bandića.

"Potaknut informacijama o teškoj bolesti i hrabroj borbi male Nore Šitum koja se trenutačno nalazi na liječenju u Klinici Fran Mihaljević u Zagrebu, kao i nastojanjem njenih najbližih i udruge Hrabro dijete koji pokušavaju namaknuti sredstva za liječenje u Sjedinjenim Američkim Državama, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić najavio je da će, ukoliko se ne uspije skupiti potrebna suma, odnosno, ukoliko resorno ministarstvo i HZZO ne pokriju u potpunosti troškove liječenja u SAD-u, a po preporuci hrvatskih stručnjaka, Grad Zagreb namiriti razliku do potrebnog iznosa", poručuje Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bandićevu priopćenju stoji da će gradonačelnik, s obzirom na hitnost situacije, u ponedjeljak najprije o svemu razgovarati s majkom male Nore.

I Mamić tvrdi da će uplatiti koliko god treba

U akciju za pomoć "Nori Fori" već su se uključile mnoge poznate osobe. Među onima koji su odlučili donirati novac su i braća Zdravko i Zoran Mamić, koji su već uplatili 100.000 kuna, te također najaviti da će pokriti sve dodatne troškove ukoliko se ne prikupi dovoljno novca.

"Čelnici Dinama, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić te sportski direktor Zoran Mamić, još su jednom pokazali veliko srce te su odlučili donirati 100 tisuća kuna za malenu Noru. Jednako tako, ukoliko konačni prikupljeni iznos ne bude dovoljan, braća Mamić donirat će koliko god novca bude potrebno kako bi se prikupio ukupan potreban iznos za liječenje hrabre 'lavice' Nore", stoji na službenoj internetskoj stranici Dinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara