I Ćavar protiv Mamića: "Srećom, igrao sam u nekom boljem Zagrebu. Svakim potpisom sve smo bliže tome"

I Ćavar protiv Mamića: "Srećom, igrao sam u nekom boljem Zagrebu. Svakim potpisom sve smo bliže tome"

Foto: Za naš Dinamo

POTPORU inicijativi Dinamovih kapetana za demokraciju u Dinamu svojim potpisom također je dao Patrik Ćavar, olimpijski pobjednik i jedan od najboljih rukometaša svih vremena.

Tom prilikom, Ćavar se prisjetio svojih igračkih dana u Zagrebu i legendarne atmosfere u Domu sportova.

"Imao sam sreću igrati u Zagrebu u nekom drugom vremenu. Nama je u Dom sportova dolazilo 12 tisuća grlatih navijača koji su stvarali nezaboravnu atmosferu. Ta atmosfera obilježila je moju čitavu karijeru i cijeli život. Žao mi je što sada nije tako, ali vjerujem da to možemo vratiti. Svakim potpisom smo sve bliže", dodao je Ćavar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška inicijativi stigla je i iz Portugala. Nuno Gomes, jedan od najvećih portugalskih nogometaša prošlog desetljeća, pozvao je sve simpatizere Dinama da potpišu peticiju jer su publika i pune tribine smisao nogometa. Nuno Gomes trenutno radi kao pomoćnik predsjednika portugalske Benfice, kluba koji živi od i za navijače. Benfica je naime Guinessov rekorder prema broju članova kluba, a pola njezinog proračuna čine prihodi od navijača. Potpisivanje peticije se nastavlja i trenutno se može potpisati u dvadesetak gradova diljem Hrvatske i BiH. Uz to, Dinamovi kapetani svaki dan se druže s građanima na nekoliko lokacija u centru Zagreba.

Svoj potpis možete dati i online, na stranici zanasdinamo.com.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara