Ibričić: Tudor možda ima kompleks jer kao splitsko dite ima manje utakmica za Hajduk nego ja

Ibričić: Tudor možda ima kompleks jer kao splitsko dite ima manje utakmica za Hajduk nego ja

Foto: Getty Images / Guliver image 

IGOR TUDOR u jednom od prvih ozbiljnijih obraćanja nakon napuštanja Hajduka, posvetio se Senijadu Ibričiću. Tvrdi da bivšeg igrača na Poljudu ne želi gotovo nitko; igrači, maseri, treneri, a u početku čak ni sportski direktor Vučević. "Osim što imam Milevskog, imao bih i problem u svlačionici. Ibričić je bivšeg trenera Reju Dva puta na treningu poslao u p.... m..... Kao njegov pomoćnik imao sam to prilike vidjeti i prije", sukus je istupa Igora Tudora nakon kojeg nas je nazvao Senijad Ibričić s priprema Vardara u Turskoj i u dahu odgovorio bivšem Hajdukovom treneru i dugogodišnjem reprezentativcu Hrvatske:

"Nikada mi nije bilo na pameti ulaziti u ovakvu raspravu s Igorom Tudorom, ali čini mi se da on ovo koristi i da mu dobro dođe. Moram mu odgovoriti nešto o Hajduku. Sve ovo šo je napravio klubu, dva dana prije početka sezone, uoči derbija s Rijekom, čisto je nepoštovanje prema navijačima. Otići na takav način, to nije ljubav prema Hajduku, a sada možda preko mene prebacuje neke svoje stvari i skreće pozornost.

Ne vjerujem da bi jedan stručnjak koji je odgojen u Italiji, Edoardo Reja, jednom igraču dva puta oprostio da ga pošalje u onu stvar, da izvineš.... Među 25 igrača u nogometu je normalna stvar da dolazi do nesuglasica ponekad, sve je to dio sporta, ali ovo što Tudor radi i govori je čista laž"

Zbog mene se utakmice malog nogometa dolaze tisuće ljudi, koliko bi ih došlo gledati Tudora? 

"Tudor nikada nije bio omiljen među igračima, to svi znaju. Kao dite Splita, ima manje utakmica za Hajduk od mene koji sam došao negdje sa strane i možda samo liječi svoj kompleks. Zbog mene na Torcida Kup dođu tisuće navijača, zanima me koliko bi ih došlo gledati Igora Tudora", mišljenje je Ibričića o nekadašnjem Juventusovom stoperu. 

"Nisu mene mediji postavili na mural među deset najboljih igrača Hajduka u sto godina. Nisam ljubav navijača i Hajdučko srce dobio pričom", nastavlja.

"Čini mi se da Tudor sada preko medija nešto pokušava prikazati drugačije, ali iza mene stoje djela: Hajduku sam na odlasku oprostio više od milijun kuna, a on radi za plaću. Ja sam bio spreman doći i igrati besplatno, a on odlazi dva dana prije derbija. Neka mi kaže tko je tu iz ljubavi, a tko iz priče, pa neka navijači zaista znaju istinu"

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara