Islandski hotel mijenja priču: Hrvatski igrači nisu naručivali alkohol, samo slatkiše!

Islandski hotel mijenja priču: Hrvatski igrači nisu naručivali alkohol, samo slatkiše!

Foto: Screenshot

ISLANDSKI mediji dan uoči posljednjih 90 minuta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo zabavljali su se navodnim nepodopštinama hrvatskih reprezentativaca. Recepcionar hotela u kojem je bila smještena hrvatska reprezentacija tvrdi da je rječ o neistinama. 

> Novinari tvrde: Hrvatski nogometaši su pili! Islandska javnost podijeljena: Ovako ćemo probuditi ranjenog lava

> Kovača naljutili islandski novinari: "Mislio sam da ste gospoda sa sjevera, ali očigledno niste"

Nakon što je islandski tabloid provalio priču o tulumu i 70 piva koje je popilo društvo osmorice hrvatskih igrača u hotelskoj sobi, Niko Kovač oštro je odgovorio na optužbe protivnika, a onda su Islanđani promijenili priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ingolf Einarsson, recepcionar iz hotela u Reykjaviku, tvrdi da hrvatski igrači nisu naručivali nikakav alkohol. Za Fotbolta.net je rekao kako su naručivali samo sendviče, sokove i slatkiše. Dodao je i kako je sve evidentirano na računima.

"Sve je tamo, od A do Z. Nije bilo ničega osim sokova, sendviča i slatkiša. U hotelskom baru bila je vesela atmosfera među navijačima Hrvatske i Islanda, ali među njima nije bilo igrača", tvrdi Islanđanin.

Islandska je javnost, zanimljivo, podijeljena oko ovog slučaja; dio navijača smatra da je potenciranjem ovog skandala dodatni motivira hrvatska reprezentacija....

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara