Ivan Rakitić: Barcelona, bila je to ljubav na prvi pogled

Ivan Rakitić: Barcelona, bila je to ljubav na prvi pogled

Foto: Sreenshot

''Odlazak iz Seville u Barcelonu bio je za mene užasno težak i emotivan. U ovih nekoliko godina  tamo sam upoznao krasne ljude i zavolio ih tako da je za mene ovo bilo užasno bolno. Prvi puta me je supruga vidjela kako plačem. Međutim, sad sam u Barceloni i jako sam motiviran. Znam da me okružuju sjajni igrači i znam da ću mnogo naučiti igrajući sa njima, no također, uvjeren sam da ću i ja njima pomoći da postanu bolji'', rekao je Ivan Rakitić kojeg je Barcelona predstavila u utorak kao svoje novo pojačanje.
 
Hrvatski reprezentativac je potpisao petogodišnji ugovor sa katalonskim divom i odabrao je dres sa brojem četiri, u čast bivšem igraču i treneru Barcelone, Pepu Guardioli čiji je velik poklonik.
Rakitić je za TV Barcelona rekao kako jedva čeka početi raditi sa Luisom Enriqueom i kako je najvažnije za igrača kada dođe u novu sredinu da se osjeća ugodno.
 
''Najvažnije je da se kao igrač osjećate sretno i zadovoljno. Tek tada ćete moći dati sve od sebe. Moj početak sa Barcelonom je baš takav, idealan, a za mene kao igrača to je savršeno'', rekao je Rakitić
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Rakitić je i objasnio novinarima zbog čega je odabrao baš broj četiri na dresu.
 
''Svi znamo kakve je uspjehe Barcelona imala dok ju je vodio Johan Cruyff, a svi znamo i kako je u toj momčadi igrao Guardiola. To je bilo nešto nezaboravno, a uvjeren sam da i sad počinje jedna nova era Barce. Ponosan sam što sam dio te ekipe i jedino što želim je da dostignem, ako ne i prestignem uspjehe koje je imao Guardiola. Jer ja uvijek želim samo pobjeđivati'', za kraj je rekao novi igrač Barcelone.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara