Ivančić o rastanku sa zlatnom olimpijkom: Nisam mogao stajati iza neozbiljnog treninga!

Ivančić o rastanku sa zlatnom olimpijkom: Nisam mogao stajati iza neozbiljnog treninga!

Foto: Drago Sopta / Cropix

RAZLAZ Sandre Perković i njenog trenera Ivana Ivančića odjeknuo je kao bomba, iako je već neko vrijeme poznato kako odnosi među njima nisu idealni.

> Sandra: Ivančić i ja obilježili smo povijest, na to ću uvijek biti ponosna!

> Pukla ljubav najuspješnijeg para hrvatskog sporta: Zlatna Sandra ide dalje bez Ivanče!

> Index doznaje: Kobna svađa Sandre i Ivančića dogodila se na pripremama

Nakon olimpijskog zlata u Londonu Sandra je za novu sezonu najavila pomicanje granica. Za takav uspjeh potreban je bio i stroži režim treninga i priprema, ali najboljoj hrvatskoj sportašici 2012. godine nije se svidio Ivančin način. Htjela je po svome, ugađali su joj koliko su mogli, a ozljeda ramena na pripremama u siječnju izazvala je novu svađu s trenerom. Kako smo doznali, prošlog vikenda Sandra je pokupila opremu iz kluba i otišla na "Mladost" gdje od sada trenira sa svojim "dečkom", inače prvakom u bacanju kugle, Edisom Elkasovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosadašnji klub Sandre Perković, "Dinamo - Zrinjevac", prvi se javio priopćenjem, a onda i Sandra, ali tek je Ivančić spomenuo konkretne razloge rastanka.

Ivančić je u Dnevniku HTV-a rekao: "U posljednja tri tjedna nisam bio zadovoljan izvedbom treninga i rekao sam da ne mogu stajati iza takvog treninga jer znam da ne mogu donijeti neki napredak".

"Ja sam zahtjevan trener. Tražim da se moj zamišljeni plan provede, a do sada je donosio rezultate. Postajalo je sve ozbiljnije, a njen stav neozbiljniji. Nisam mogao stajati iza toga", dodao je Ivančić potvrdivši tako sumnje da je problem bio u Sandrinom odbijanju njegovog strogog režima treninga koji je zlatnu olimpijku i doveo do svjetskog vrha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara