Ivica Kostelić i Sofija Novoselić u Austriji postali prvaci Hrvatske u slalomu

Foto: Guliver Images/Getty Images

IVICA KOSTELIĆ i Sofija Novoselić osvojili su naslove prvaka Hrvatske u slalomu na nacionalnom prvenstvu koje se već tradicionalno održava u austrijskom Innerkremsu.

Kostelić je u slalomu, koji je ujedno bio i FIS natjecanje otvorenog tipa, slavio u ukupnom vremenu od 1:52.76 minuta ispred Britanca Rydinga i Slovenca Skubea. Natko Zrnčić-Dim je utrku završio na četvrtom mjestu sa zaostatkom od 1.65 sekundi za Kostelićem, te je doprvak Hrvatske, a Matej Vidović je petim mjestom (+1.82) osvojio broncu. Filip Zubčić je osvojio šesto mjesto s zaostatkom od 2.22 sekundi, ELias Kolega je bio 14., Luka Krsmanović 17.,a Luka Gobec je osvojio 24.poziciju.

Kod skijašica je Sofija Novoselić odličnom vožnjom postala pobjednica FIS otvorenog prvenstva Hrvatske s vremenom od 2:01.76 minuta, dok su drugo mjesto podijelile Iva Mišak i Nevena Ignjatović iz Srbije s zaostatkom od 24 stotinke za pobjednicom. Saša Tršinski utrku je završila na 10. mjestu s zaostatkom od 2.01 sekundi, te joj je pripala bronca, dok preostale hrvatske skijašice Edita Prsendić, Leona Popović i Andrea Komšić nisu uspjele završiti drugu vožnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara