Ivica Križanac vratio se u Park mladeži kao menadžer Crvenih

Ivica Križanac vratio se u Park mladeži kao menadžer Crvenih

Foto: Hina

IVICA KRIŽANAC novi je menadžer RNK-a Split, objavljeno je to danas na konferenciji za novinare ovog hrvatskog prvoligaša. Njegova funkcija zamišljena je kao spona između stručnog stožera i prve momčadi.
 
"Ivica će biti menadžer kluba, jedno novo radno mjesto na kojem je on samostalan, usko surađuje sa sportskim direktorom i trenerom Vulićem, te je prvenstveno zadužen za rad prve momčadi", rekao je predsjednik Crvenih Slaven Žužul.
 
"On ima bogatu nogometnu karijeru, uspješnu i zavidnu, igrao je širom svijeta i skupio brojna poznanstva, kontakte. Stoga nam je želja da to znanje i vještine donese u klub i da digne tu razine sportsko-tehničke kvalitete. Mislim da smo dobili vrhunskog igrača za tu poziciju", nastavio je prvi čovjek Splitovaca.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nakon 18 godina karijere čovjek želi malo odmoriti, vidjeti gdje se želi u tome svemu naći. Nikada nisam ni otišao iz kluba, možemo reći kako su se pregovori malo odužili", rekao je Križanac ovom prilikom i prokomentirao novog trenera u Parku mladeži.
 
"Mislim da je za Split doveden najbolji mogući trener, vjerujem da se svi oko toga slažemo jer je Vulić već bio tu, dobro smo surađivali i tada i nema razloga da to ne bude i ubuduće. Ali Ivica Križanac ne dovodi nikog, tako ni Vulića, već klub čiji su vlasnici braća Žužul. Ja imam svoj dio posla za koji sam plaćen, gazde mi vjeruju i u skladu s tim ću s njima dogovarati sve poteze", poručio je.
 
Možda bude aktivan već u ovom prijelaznom roku. "Možda će biti dolazaka. Split već 7-8 godina teži boljitku i napretku, svaki novi kvalitetni igrač je stepenica više u našem klubu. Treba najprije vidjeti što imamo, a iako razmišljamo o nekim igračima, nije nam pod mus dovođenje nekoga jer Split ima odličnu ekipu i pravog trenera. Nikog ne moramo dovoditi na silu, i ovako smo sigurno među četiri najbolja kluba u Hrvatskoj", zaključio je.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara