Ivica: Ovo je pobjeda!

Ivica: Ovo je pobjeda!

Foto: Getty Images

IVICA KOSTELIĆ je na danas održanom Audi Fis Svjetskom kupu u Wengenu u kombinaciji zauzeo odlično 3. mjesto i nakon 2 godine ponovo se vratio na postolje u Svjetskom kupu. Prvi je bio Carlo Janka (Sui ) u vremenu 2:29.31, a drugi Muffat Jandet (Fra)  2:30.62 dok je Ivica zaostao za pobjednikom 1.38 sec .
 
Naš drugi predstavnik Natko Zrnčić Dim zauzeo je odlično 6. mjesto sa zaostatkom  od  1:69 sec.nakon odličnog četvrtog vremena slalomske vožnje.
 
U ukupnom poretku Svjetskog kupa Ivica trenutno dijeli 39.mjesto  sa  92 boda.
 
''Jako sam sretan. Što reći, za mene je ovo kao pobjeda. Imao sam i malo sreće, ali sam ju i zaslužio. Znate kako se kaže: ''kolo sreće se okreće.'' Nekad izgubiš za par stotinki, nekad dobiješ. Danas sam bio na pravoj strani sata. Osim toga, ovo je veliko olakšanje za mene. S obzirom kako su se stvari odvijale i prošlu, a i ovu sezonu, ovo je veliko zadovoljstvo.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Spust je bio odlučujući. Bez dobrog spusta se ne bi dalo ništa napraviti. Važno je bilo biti među prvih 30 u spustu, a onda u slalomu napravit nešto. Ovaj slalom u Wengenu je jedan od najtežih na svijetu i njega nije lako voziti spustašima"
 
Slijedi Kitzbuhel u kojem Ivica nije baš stranac.
 
''Otkako sam dijete obožavam sam povijest, a Wengen i Kitzbuhel su posebna mjesta u povijesti skijanja. Tu sam posebno motiviran i želim dati i više nego što možda i objektivno mogu. No, idemo korak po korak. Najprije još slalom tu, a onda ćemo o Kitzbuhelu.''
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara