Jahović nakon hat-tricka: Ozbiljno smo shvatili utakmicu i navijačima poklonili pobjedu

Foto: Hina

RIJEČANI su arhivirali ovogodišnje treće pretkolo Europa lige, Vikingur je nakon 4:0 u uzvratu ispraćen s ukupnih 9:1, a u dva susreta najraspoloženiji je bio makedonski napadač Adis Jahović. U prvom susretu postigao je svoj prvi gol za Rijeku u službenim utakmicama, a potom je u drugom dodao i hat-trick.

>Kek nakon prolaska u play-off Europa lige: Jedan cilj je ostvaren!

"Prvi hat-trick u dresu Rijeke. Čestitam suigračima, 4:0 je dobar rezultat i ne možemo biti nego zadovoljni", rekao je Jahović nakon 13. uzastopne pobjede Rijeke u svim natjecanjima, ujedno 32. zaredom u kojoj nisu izgubili na Kantridi.
 
"Rijeka je jako napredovala u zadnje dvije godine, financijski, u igračkom kadru i rezultatima. Unatoč visokoj pobjedi ozbiljno smo shvatili utakmicu i pokloniti pobjedu ovim divnim navijačima", dodao je.
 
Odličnu utakmicu odradio je i Ivan Boras, koji rijetko dobiva prilike, no ovaj put ju je iskoristio s tri asistencije: "Potvrdili smo da nas krasi kolektiv i jednostavno tako moramo nastaviti."
 
"Koga želimo u play-offu? Prošle godine smo pokazali da se možemo nositi s velikim momčadima. Zajedništvo nas je dovelo do svega ovoga i mislim da se nikoga ne trebamo bojati u idućem krugu", zaključak je Borasa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara