Je li Eto´o poludio ili mu rade o glavi? U oproštajnom videu poručio: "Ubit će me, ali barem sam vas o tome obavijestio"

Je li Eto´o poludio ili mu rade o glavi? U oproštajnom videu poručio: "Ubit će me, ali barem sam vas o tome obavijestio"

Screenshot: Youtube

"KAMERUNSKI savez želi moju smrt nakon što sam godinama ukazivao na nepravilnosti u njegovo radu. Njegove vođe nastoje me likvidirati. Već danima živim s nekoliko naoružanih zaštitara, ne zato što sam snob, nego zato što se bojim za svoju sigurnost. Već sutra mogu me ubiti, ali barem sam vas o tome obavijestio."

Ovo je sažetak dvosatnog intervjua koji je Samuel Eto'o, jedan od najvećih afričkih nogometaša u povijesti i sigurno najveći kamerunski, dao za kamerunsku stranicu Wande Je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zbog toga što sam čelnike Saveza proglasio nesposobnima i korumpiranima, ne prestajem dobijati prijetnje. Ali i ja sam oprezan, pa tako nikad ne oblačim dresove koje mi savez pošalje, nego ih naručujem izravno od proizvođača. Također, ne jedem hranu kao i ostali reprezentativci, kako me ne bi otrovali", otkriva Eto'o sumnje koje ipak djeluju malo previše "filmski", da upotrijebimo najblažu riječ.

Eto'o je bio organizator štrajka u reprezentaciji zbog neisplaćenih premija, a u medijima ne bira riječi kada govori o čelnicima saveza:

"Samo žele napuniti  džepove novcem, putovati u business klasi, kupovati skupe aute i kuće. Nije ih briga za nas i naša dugovanja."

Eto'o je najbolje plaćeni nogometaš na svijetu. U ruskom Anžiju zarađuje 20 milijuna eura godišnje, a beskrajno bogati klub, u kojem je kapetan, dao mu je na korištenje i višeetažni stan u centru Moskve, vrijedan nekoliko milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara