Jerko Leko odlazi na posudbu u Filijalu: "Lokomotiva je klub visokih ambicija"

Foto: Hina

DOKAPETAN Dinama Jerko Leko odlazi na posudbu u Lokomotivu! Zoran Mamić više ne računa na iskusnog veznjaka koji će sreću potražiti u filijali hrvatskog prvaka. Osim Leke, Dinamo je tijekom ljetnog prijelaznog roka u Lokomotivu poslao još dvojicu igrača; Domagoja Pavičića i Marka Kolara. Prema podacima Transfermarkta, Dinamo ima čak 13 igrača na posudbi u Lokomotivi!

"Želim se zahvaliti svima u Dinamu koji će uvijek biti moj klub, a razlozi mojeg odlaska su vrlo jednostavni: odlično se osjećam i želim igrati. U Dinamu trenutno nisam bio u prvom planu i nakon razgovora sa čelnicima kluba lako smo se dogovorili kako je najbolje rješenje odlazak na posudbu", rekao je Leko za službenu stranicu kluba.

"Hvala Dinamu što me pustio u Lokomotivu"

Leko je u dresu Dinama odigrao 163 utakmice, a pritom je zabio 28 golova.

"Mislim da još mogu igrati nogomet na visokom nivou i puno pružiti na terenu. Osim sportskih motiva kojih mi ne nedostaje, Lokomotiva je klub visokih ambicija gdje mogu i svojim iskustvom pomoći mladim igračima", poručio je Leko.

"Želio bih se zahvaliti Dinamu gdje su prepoznali kako imam još nogometnih ambicija i pustili me da odem na posudbu. Uvijek sam radije birao igranje; jednako s 18 godina kao i danas. Dinamu želim puno sreće u nastavku kvalifikacija i pobjede u svim utakmicama", zaključio je sada već bivši igrač Dinama.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara