Jeste li sigurni da igrači pjesmom traže da iz Dinama ode onaj koji ih tamo tetoši i bogato plaća?

Screnshot: Facebook

SLAVLJE pobjede navijača Dinama nad najvećim rivalom i to na njegovom stadionu, ovaj put su uveličali i igrači, koji su konačno smogli hrabrosti prosveseliti se s Boysima.
 
Najava odlaska Zdravka Mamića, koji im do sada nije dopuštao zajedničko feštanje s BBB-ima, dala je krila i Dinamovim igračima, pa su nakon završetka derbija došli do juga Poljuda, gdje su Boysi iz sveg glasa slavili pobjedu i to pjesmom "Za Dinamo bez Mamića/Zajedno za Dinamo".
 
Igrači su na atletskoj stazi ispod njih skakali u ritmu navijačke pjesme, ali nismo sigurni da su radili ono što navode brojni navijači Dinama koji po društvenim mrežama oduševljeno dijele ovaj video - a to je da igrači zajedno s njima pjesmom traže odlazak iz Dinama onog koji ih tamo tetoši i bogato plaća.
 
Dok se za Dinamove navijače nedvojbeno može utvrditi da su pjevali jednu od najdražih im pjesama, za igrače nismo baš sigurni. Ali dobro, i ovo je nešto, što su se nakon bivših igrača i oni aktualni okuražili na "savez s navijačima", pa makar s ogradom koji ih razdvaja od njih i sa skakanjem na melodiju navijačke pjesme, ako je već ne smiju pjevati, ili ne razumiju jezik kojim se pjeva. 
 
Uostalom, ni ne može se očekivati nešto više od Mamićevog Dinama, sastavljenog od legionarskih plaćenika, dok se domaći igrači ne stignu ni saživjeti s navijačima jer ih se prvom prilikom proda u inozemstvo, što nije samo krivnja Mamića, nego i pohlepnih roditelja te "savjetnika".
 
Niti je u ovom i ovakvom Dinamu igrače previše briga za navijače, niti se navijač Dinama može poistovjetiti s nekim od igrača koji nose dres tog kluba.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara