Jovanoviću "neobičan" odnos Lokomotive i Dinama: "Kažu da to nigdje u Europi nije zabilježeno"

Jovanoviću "neobičan" odnos Lokomotive i Dinama: "Kažu da to nigdje u Europi nije zabilježeno"

Foto: Dragab Matić / Cropix

MINISTAR znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović javno je pozvao Agenciju za zaštitu tržišnog natjecanja da u najkraćem mogućem donese odluku u slučaju Lokomotive i Dinama. Oni su, po tvrdnji udruge Naš Hajduk, formirali kartel i ugrozili ravnopravnost natjecanja u nogometnoj ligi, te je protiv njih podnesena i prijava.

> "Naš Hajduk" prijavio "kartel" Dinama i Lokomotive!

"Upoznat sam s tim i nadam se da će Agencija vrlo brzo donijeti konačnu odluku. U najmanju ruku je neobično da imamo takvu situaciju. Mnogi kažu da to nigdje u Europi nije zabilježeno, ali pustimo Agenciji da obavi svoj posao i da osigura da u Hrvatskoj u svakom sportu svi imaju jednake uvjete za natjecanje", rekao je Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov direktor Tomislav Svetina i Zdravko Mamić najavili su tužbu Uefi, Fifi i MOO-u zbog Jovanovićevih najava dolazaka sportskih inspektora u Dinamo zbog navodnih sukoba interese u tom klubu.

Smatraju kako je tako prejudicirao nalaze sportskih inspektora.

"Meni se čini da on, osim što je toliko zaljubljeno u sebe, niti ne razumije što čuje ili pročita. Nisam ništa prejudicirao, govorim o poslovima sportske inspekcije, a ako misle da me mogu tužiti, mogu to učiniti kome god žele".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara