Jurčić: Sigurno ću se vratiti u Dinamo

Jurčić: Sigurno ću se vratiti u Dinamo

Foto: GNk Dinamo

BIVŠI trener Dinama Krunoslav Jurčić progovorio je o Modrima, Sammiru i Igoru Tudoru, čija je momčad Hajduka oduševila hrvatsku javnosti.

"Za početak želio bi reći kako za mene nije iznenađenje ovo što se dogodilo sa Sammirom. To je jedan normalan slijed događanja. Javna je tajna da Brazilac ne želi produžiti ugovor, što znači da od prosinca može potpisati za bilo koji klub. Isto tako javna je tajna da se Sammir želi vratiti u Brazil. Pošto je Dinamo ostao bez europskih ambicija, Sammir im više nije potreban", istaknuo je.

Osvrnuo je potom na Dinamo u kojeg se jednog dana opet namjerava vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Dinamo je klub moje životne, nogometne, igračke i trenerske afirmacije. Tu sam doživio izuzetno puno lijepih trenutaka. U svakom svom mandatu sam napravio više nego što smo zacrtali planski što se tiče rezultatski, planski što se tiče financijski. Jednog dana ću se svakako vratiti u Dinamo", rekao je za RTL televiziju.

Osvrnuo se na termin kontrolirani nogomet, pojam koji je obilježio njegovu trenersku karijeru: "Kad sam taj pojam lansirao prije dvije godine svi su me sportski novinarčići sprdali.  A kad je izbornik Belgije izjavio da je sretan što je uspio usaditi igračima "kontrolirani nogomet", onda je to bila velika stvar."

Za kraj je priznao kako je oduševljen Tudorom Hajdukom...

"Oduševljen sam s Tudorom. Enormna količina energije, znanja, volje. To i drži Hajduka u ovom stanju. Naravno ne može se samo na osnovu toga osvojiti prvenstvo, mora se puno utakmica dobiti u leru, s manjim utroškom energije. Također sam oduševljen ponašanjem Igora Tudora. Mnogi mu to zamjeraju, ali samo ljudi s takvom energijom i strasti mogu biti vrhunski treneri."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara